

Thursday Sept 22, 2022

12:00 pm – 5:00 pm Credential and Camping pass pick up
3:00 pm – 5:00 pm Move in- Through main gate. Stage lot G

4:00 pm – 6:00 pm Technical Inspection

Friday Sept 23, 2022

7:00 am – 5:00 pm Credential and Camping pass pick up

7:00 am – 9:00 am Technical Inspection 8:00 am Marshals Training

9:00 am Riders Meeting in front of timing/scoring
9:30 am Track Inspection and Marshal Call Around
10:00 am - 10:15 am 110 4-speed Group 1 - Practice - 15 min

 10:20 am - 10:35 am
 190 Group 2 - Practice - 15 min

 10:40 am - 10:55 am
 160 Group 3 - Practice - 15 min

11:00 am – 11:15 am **110 4-speed Group 1** – Practice – 15 min

 11:20 am - 11:35 am
 190 Group 2 - Practice - 15 min

 11:40 am - 11:55 am
 160 Group 3 - Practice - 15 min

12:00 pm - 12:30 pm Break

12:40 pm - 12:55 pm **110 4-speed Group 1** – Practice – 15 min

 1:00 pm - 1:15 pm
 190 Group 2 - Practice - 15 min

 1:20 pm - 1:35 pm
 160 Group 3 - Practice - 15 min

1:40 pm – 1:55 pm **110 4-speed Group 1** – Practice – 15 min

2:00 pm - 2:15 pm **190 Group 2** - Practice - 15 min 2:20 pm - 2:35 pm **160 Group 3** - Practice - 15 min

Saturday September 24, 2022

8:00 am – 9:00 am Technical Inspection

9:00 am - 9:30 am Mandatory Rider Meeting in front of timing/scoring

 9:30 am
 Track Inspection and Marshal Call Around

 10:00 am - 10:20 am
 110 4-speed Group 1 - Practice - 20 min

 10:25 am - 10:45 am
 190 Group 2 - Practice - 20 min

 10:50 am - 11:10 am
 160 Group 3 - Practice - 20 min

11:15 am – 11:30 am **110 4-speed Group 1** – Qualifying 1 – 15 min

 11:35 am - 11:50 am
 190 Group 2 - Qualifying 1 - 15 min

 11:55 am - 12:10 pm
 160 Group 3 - Qualifying 1 - 15 min

12:10 pm – 1:40 pm Break

1:40 pm – 1:55 pm **110 4-speed Group 1** – Qualifying 2 – 15 min

 2:00 pm - 2:15 pm
 190 Group 2 - Qualifying 2 - 15 min

 2:20 pm - 2:35 pm
 160 Group 2 - Qualifying 2 - 15 min

4:20 pm 110 4-speed Race 1 -TBD Laps Pit lane opens 4:15 4:40 pm 190 Race 1 - TBD Laps Pit lane opens 4:35 5:10 pm **160 Race 1** – TBD Laps Pit lane opens 5:05 5:30 pm 110 4 speed Race 2 - TBD laps Pit lane opens 5:25 190 Race 2-TBD laps 5:50 pm Pit Lane opens 5:45 6:20 pm 160 Race 2-TBD laps Pit Lane opens 6:15

Sunday September 24, 2021

8:00 am – 9:00 am Technical Inspection

9:00 am - 9:30 am Mandatory Rider Meeting in front of timing/scoring

9:30 am Track Inspection and Marshal Call Around

 10:00 am - 10:15 am
 160 Warm Up - 15 min

 11:00 am
 160 Race 1 -TBD Laps

 12:00 am
 160 Race 2 - TBD Laps

